TJÄNSTER

Se vilka tjänster vi erbjuder.

Vi erbjuder ett stort antal tjänster, t.ex. specialmaskiner, bearbetningsfixturer, lyfthjälpmedel,
teknisk konsultation och mycket mer. Kontakta gärna oss om du är intresserad!

3

LÄS MER

Dessa tjänster erbjuder vi.

Specialmaskiner

VPT bygger specialmaskiner efter färdiga ritningar eller skapar nya konstruktioner utifrån önskemål. Vi utformar maskinerna utifrån era funktionskrav.

Svetsfixturer

Vi har stor erfarenhet kring svetsfixturer för olika processer samt önskemål. Vi konstruerar och tillverkar häftfixturer, helsvetsfixturer, kombifixturer m.m.

Bearbetningsfixturer

Vi konstruerar och tillverkar bearbetningsfixturer anpassade efter olika maskiner och arbetsstycken med nära samarbete med kunden.

Lyfthjälpmedel

Arbetsmiljön och ergonomin är ledord vid utformning av lyfthjälpmedel. Vi lägger stor vikt vid processen som operatörerna använder sig av. 

Transportörer

Vi är specialiserade på att konstruera och tillverka kundunika transportörer där inte standardlösningar finns att tillgå, t.ex. vridbord, skyttelvagnar, m.m.

Verktyg

Vi har erfarenhet av konstruktion och tillverkning av olika former av formningsverktyg samt monteringsverktyg, oftast med härdat verktygsstål.

Teknisk konsultation

Vi tar även på oss uppdrag där endast ritningar eller rapporter blir resultatet. Vi hjälper till med b.l.a. maskinkonstruktion och hållfasthetsberäkningar.

Tillverkning av maskindelar

Vår verkstad och personal är anpassade för enstyckstillverkning eller korta serier. Vi tillverkar gärna reservdelar, prototyper osv.